fbpx

Estetisk Hudklinikk & Plastikkirurgi

Navle-plastikk

Hva er navle-plastikk?

En utstående navle eller for trang navle kan korrigeres kirurgisk.

Noen har problemer med å vaske navlen dersom den er for trang. Om den er stor eller buler ut kan noen mennesker oppleve dette som ubehagelig eller kosmetisk skjemmende. 

Navlebrokk

Det er viktig å utelukke navlebrokk dersom navlen buler ut f.eks ved økt buktrykk og man opplever ubehag/plager. Dette er er en tilstand hvor det er en svakhet i bukveggen bak navlen hvor tarmen kan bule frem ved navlen.

Ved navelbrokk er det en egen operasjon hvor man setter brokket tilbake og forsterker bukveggen slik at ikke brokket skal komme igjen.

Men dersom navlen er arvelig utstående, eller det er kommet etter gravditet eller et kirurgisk inngrep (f.eks. en bukplastikk)  så kan det korrigeres med en enklere navleplastikk.

Ved navleplastikk settes navlen tilbake mot bukveggen slik at den ser mer naturlig og innsunket ut.

Kommer fort tilbake til normal aktivitet

Dette gjøres under kun lokal bedøvelse (eller med sedasjon i tillegg). Stingene blir borte av seg selv og man kan gjenoppta normal aktivitet med en gang etterpå.

Uforpliktet konsultasjon 

Vi er opptatt av din trygghet, derfor tar vi en alltid en konsultasjon før vi starter en behandling. Vi vil kunne gi deg kvalifiert informasjon om alle de ulike behandlingene, og i samråd med deg finne ut hvilken behandling som passer best til deg og din forventninger. 

Du kan bestille en uforpliktet konsultasjon her.