fbpx

Estetisk Hudklinikk & Plastikkirurgi

Lårløft / horisontal lårplastikk

Hva er lårløft?

Lårløft / horisontal lårplastikk

Det finnes ulike metoder for lårplastikk, for tradisjonell lårplastikk hvor det er mye hudoverskudd, se eget innlegg om lårplastikk. Men det finnes også noen andre metoder som kan være aktuelle. 

Har man for mye hud/fettoverskudd som ligger på innside, fremside, bakside av lår, kan man i noen tilfeller istedenfor lårplastikk gjøre en horisontal lårplastikk og fjerne huden med et arr helt opp langs folden på innside lår, en såkalt horisontal lårplastikk eller lårløft. Dette gir et svært naturlig resultat og betydelig mindre synlige arr enn ved lårplastikk. Kun mindre mengder hud er egnet ved denne metoden. 

Man kan også stramme låret noe ved en samtidig bukplastikk ved et såkalt Scarpa løft. Det betyr av Scarpas fascie som ligger over muskulaturen strammes opp og sys fast høyere opp da samtidig med en bukplastikk. I noen tilfeller kan dette være nok kombinert med en fettsuging eller en horisontal lårplastikk for å unngå langsgående arr nedover på innsiden av låret. 

Vi har også smart lipo prosedyrer, men er som regel forsiktig med disse på innsiden av låret for å unngå uheldige arrdrag, men dette kan også benyttes i noen av tilfellene for å fjerne fett og samtidig stramme opp hud. Mengden av hud og fettoverskudd og plasseringen bestemmer hvilken metode man best bruker. 

Hva som egner seg best i ditt tilfelle diskuteres under konsultasjonen. Du bør være så nær normalvektig som mulig for å få best mulig resultat.

Post a comment