fbpx

Estetisk Hudklinikk & Plastikkirurgi

Kjemisk Peel – gi huden mer glød

Få gløden tilbake

En av mine absolutte favoritt behandlinger nå på høst og vinterhalvåret er kjemisk peel, gjerne i kombinasjon med mesoterapi eller dermapen, helst alle tre!

 

 

Når jeg utfører en kjemisk peel så skapes det en kontrollert skade i huden din, hvor potente ingredienser i kombinasjon med en lavere pH enn din egen vil penetrere og peele det øverste laget av huden. Med kjemisk peel kan man jobbe med flere ulike hudtilstander. Kanskje du har fått pigmenteringer og grov hud etter mye sol i sommer? Kanskje du har mye tilstoppede porer eller mye inflammasjon? Kanskje ønsker du bare en fantastisk glød? Det finnes kjemiske peelinger for de aller fleste ønsker og utfordringer. 

 

Hvordan virker kjemisk Peel?

 

Hvor dypt jeg peeler huden avhenger av hvilken peel som benyttes, men også hvor lenge den får virke. Det er blant annet disse faktorene som også avgjør hvordan tilhelingsfasen blir for deg. Av milde kjemiske peelinger vil du oppleve lite “nedetid”, kun glød og en frisk hud, mens de fleste kjemiske peelingene vil gi deg avflassing som starter etter to til tre dager og kan vare i opptil 7 dager. Det er spesielt viktig å bruke solbeskyttelse og å la være å plukke på huden, selv om jeg vet at det kan være fristende. Etter at avflassingen er over vil du oppleve at huden har fornyet seg og at dine hudutfordringer vil være bedret. 

 

Kjemisk peel er likevel som de aller fleste andre behandlinger – du trenger flere for å oppnå best resultat. Husk også at du booster resultatet ditt med klinikkbehandlinger, men det er jobben du gjør hjemme hver eneste dag som er helt avgjørende for hvilket resultat du får. Tenk på det litt som trening, du må også trene mellom PT-timene for å oppnå gode resultater 😉

 

Hilsen Amalie

Kjemisk Peel - gir huden mer glød

// Kosmetisk sykepleier Amalie