10 ting som C-Vitamin gjør med huden din! – Estetisk Hudklinikk Nordstrand

10 ting som C-Vitamin gjør med huden din!

10 ting som C-Vitamin gjør med huden din!

  1. C- vitamin lysner huden.  Gusten hud kommer av lag med døde hudceller, mangel på sirkulasjon og ujevn farge. Vitamin C eksfolierer de døde hudcellene, jevner ut ujevn farge og setter i gang blodsirkulasjonen.  
  2. Jevner ut pigmentering og hemmer dannelsen av nye.  De hemmer et enzym som er ansvarlig for dannelsen av pigmentering.  
  3. Beskytter mot solen. De ultrafiolette reduserer lagret vitamin c i huden. Når du tilfører vitamin c, styrkes huden slik at den tåler solen bedre.  
  4. Beskytter  mot forurensing. Frie radikaler blant annet fra forurensing, røyk og stråling har som mål å bryte ned cellene, noe som kan gjøre huden grå og livløs. Vitamin c både beskytter cellene ved å legge seg som en paraply, samt binder seg til de frie radikalene slik at de ikke får sjansen til å bryte ned cellene.  
  5. Du får strammere hud.  Vitamin c er en tilleggsfaktor i produksjonen av kollagen i huden. Kollagen er proteinet som gir struktur til huden din, og fjør den fastere og strammere.  
  6. Mer glød.  Vitamin c reorganiserer strukturen  på hudoverflaten slik at huden fremstår som myk og jevn. Dette pluss at friske celler dannes rasker, gjør huden din mindre tørr og at sirkulasjonen øker, noe som gir frisk glød.  
  7. C vitamin virker antiinnflammatorisk og reduserer irritasjon og betennelse   i huden, som for eksempel acne. 
  8. Vitamin C øker effekten av vitamin E, og forebygger derfor tørrhet. 
  9. Mindre porer.  
  10. Mindre rynker. Frie radikaler forhindres å bryte ned cellene og at det dannes rynker. I tillegg setter vitaminet fart på cellene slik at de jobber raskere med å fornye seg, booster produksjonen av kollagen og elastin, samt øker fuktigheten i huden.  

Produkter vi anbefaler for deg (som du også kan kjøpe hos oss):

Ønsker deg en fin dag!

Hilsen Kristin 🙂

Change Language